woensdag 2 januari 2013

favorieten 2012 gezichtsverzorging

ben ik nog altijd tevreden over de oude vertrouwde producten? gebruik ik alweer wat compleet anders? nou ik gebruik nu al een tijdje deze producten, ik vind ze allemaal erg fijn.
de baume eclat van lancome is een reiniger die ik s avonds gebruik. het is een soort olie balsem  die je gewoon even over je gezicht smeert, inmasseert en dan afspoelt. je gezicht wordt er heel lekker schoon en ontzettend zacht van!
de shiseido extre gentle cleansing foam is geen nieuwkomer, hij blijft gewoon supergoed, de beste facewash die er is.
ook nivea stay clear heb ik met flessen tegelijk versleten, nog altijd de beste tonic, zeker als je naar de prijs kijkt.
lancome visionaire is een serum. ik gebruik het niet dagelijks maar dit geeft mijn huid echt een flinke oppepper.
biodermal pcle creme gebruik ik nu een maand of 3. de tube is nu bijna leeg. sinds ik deze creme gebruik draag ik eigenlijk bijna nooit geen foundation of getinte dagcreme meer. mijn huid lijkt er wel perfect van te worden.
lancome hydra zen is ook echt een blijvertje. ik gebruik hem nu niet meer dagelijks, maar 2 keer in de week als nachtcreme voor een goede boost.
veel oude favorieten he? ach, zolang mijn huid er echt mooi onder blijft, blijf ik hier trouw aan!

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen