donderdag 3 januari 2013

favorieten haarverzorging 2012

en alweer wat favorieten, mijn haarverzorging. momenteel gebruik ik maar van alles, om de boel leeg te maken, maar het allerliefste gebruik ik dit:
nivea straight and easy was al heel lang mijn favoriet, dit jaar is de verpakking anders geworden, en de naam is nu straight and gloss, ach, ook goed, de shampoo en conditioner zijn nog hetzelfde.
het l'oreal professionel absolut repair masker is echt mijn favoriet. als je heel dun haar hebt denk ik alleen dat het masker te voedend en verzwarend is!
en tsja, hoe kan het anders, elixir ultime! wel de normale versie, die anderen heb ik allemaal geprobeerd, maar deze blijft het allerbeste. in 2013 ga ik ook zeker de shampoo en het masker wat pasgeleden uitgekomen zijn van deze lijn proberen! alleen eerst even wat flessen en potten leegmaken.
ik gebruik altijd na het wassen een mousse, ik heb eigenlijk 2 favorieten, deze van got2b inmiddels is de vepakking en naam trouwens ook anders, maar ik had nog 1 oude in huis. mijn andere favoriet is de nivea extra strong maar op het moment heb ik die niet in huis.
de chi 44 iron guard is mijn favoriete heat protector, niet bijzonder maar erg fijn!
verder gebruik ik altijd al haarlak, de nivea extra strong is al erg lang mijn favoriet, en dat is hij nog altijd gebleven.
eigenlijk weinig vernieuwends op haar gebied, erg fijne producten gewoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen