maandag 17 oktober 2011

kerastase elixir ultime

veel mensen hebben hier al over geschreven, ik ook, toen ik hem kocht, haha. dit is al 4 maanden geleden, dus ik heb het heeeel grondig kunnen testen!
zoals je in mijn shoplog van juni kon zien, komt hij in een kartonnen doosje. prima. dit doosje heb ik niet meer helaas, zo kan ik dus niet exact alle beloftes opsommen.
de fles ziet er mooi uit, totaal niet goedkoop. er zit 125 ml in, en het kost bij de kapper (ik heb hem bij de kapper gekocht) 34 euro. oef, niet goedkoop, maar he het is wel een echt kappers serum! die kosten nou eenmaal wat meer.
de fles is van plastic, dit valt niet snel kapot gelukkig! hij werkt met een pompje, handig, dan heb je nooit in 1 keer de halve fles in je handen. ook kan je het pompje op slot draaien voor als je hem bijvoorbeeld mee wil nemen. goed over nagedacht.
de enige belovende tekst die ik nog heb staat op het flesje zelf: veelzijdige sublimerende  verzorging met oleo complex. voor alle haartypes. 1 a 2 pompjes aanbrengen voor de shampoo of als verzorging zonder uitspoelen.
oke jammer dat ik het doosje niet meer heb, hier stond veel meer informatie op. ik koop binnenkort toch een nieuwe, dan zal ik wel een foto van het doosje maken.
de substantie is erg dun. hier houdt ik wel van, een dik serum vind ik zelf vaak of heel siliconen achtig, of heeeel erg vet. deze is echt perfect.
de geur is echt geweldig! niet een standaard kappers geur. hij ruikt echt ontzettend lekker, moeilijk te omschrijven. het is een warme geur. mij doet het echt denken aan een zomerse vakantie. mijn haar wordt er ontzettend zacht van, mooi glanzend, pluisvrij en het ruikt natuurlijk heerlijk. het voelt absoluut niet aan alsof ik er een bom aan siliconen ingegooit heb. juist een stuk natuurlijker.
zo mag mijn haar er altijd wel uitzien! na 4 maanden is het flesje bij mij voor 2/3e leeg. maar ik moet wel bekennen, ik gebruik heel veel omdat ik heel lang en heel erg dik haar heb. ik ga deze week nog een nieuwe fles halen! voor mij is dit echt mijn favoriet. eigenlijk wilde ik voor mijn project pan porn mijn inecto serum opmaken, maar eerlijk is eerlijk, dat lukt me niet, ik pak toch stiekem meestal deze. kerastase is te koop bij de kapper en via internet.

2 opmerkingen:

  1. Yeey je bent terug beginnen bloggen! thx voor de review, k vind hem duur maar wil hem toch ooit eens proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij is inderdaad behoorlijk duur, maar het is voor mij tot nu toe echt de allerbeste die ik gehad heb, en ik heb er heel veel geprobeerd, zoals biosilk, chi silk infusions, tigi, macadamia oil, l'oreal, inecto, andrelon, tom, pantene, gliss kur en vast nog wel meer, en niks komt in de buurt van deze

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen