vrijdag 18 november 2011

chanel perfection lumiere

de foundation die ik pas mocht kopen als mijn maybelline foundation op was. het voelt goed om eerst echt het product op te maken voor je wat nieuws koopt wat je echt graag wilt hebben! het is gelukt, en nu laat ik jullie weten wat ik van de chanel foundation vind.
jaja, ik heb eraan gedacht een foto te maken voor ik het doosje weggooide! in dit doosje komt hij dus als je hem koopt!

en het flesje! ziet er mooi en luxe uit toch? mooi mat glas, duidelijke tekst en een glanzende zwarte dop. bovenop de dop staat in het wit het chanel logo. in de foundation zit 30 ml. een gewone, normale inhoud. hij kost rond de 42 euro zonder korting. duur! maarja, het is en blijft chanel he? maargoed, voor die prijs moet hij natuurlijk wel erg goed zijn!

gelukkig, een pompje! dat vind ik bij mac zo'n naaistreek! je moet het pompje los erbij kopen! de foundations zijn al best wel duur en dan ga je ook nog geld voor een pompje vragen! maargoed, hier zit gelukkig gewoon een pompje op!

de foundation is best dun van substantie. zelf hou ik hier juist wel van. het smeert altijd heel lekker uit.

lekker smeren, haha

en klaar! mooi natuurlijk egaal resultaat toch? ik vind het in ieder geval een hele mooie foundation! hij smeert fijn, ruikt heerlijk, zoals alle chanel fondations trouwensm nou ja, ik heb er 3 en die ruiken allemaal hetzelfde! hij droogt redelijk snel op. niet supersnel, je hebt wel genoeg tijd om hem rustig mooi te verdelen en uit te smeren, maar je kan niet nog een beetje bewaren om bijvoorbeeld wat fall out van je oogschaduw later weg te werken. verder blijft hij echt mooi de hele dag zitten! als je een vette huid hebt kun je hem afpoederen, anders is dat niet nodig! ik vind dit echt een aanrader, ondanks de hoge prijs! chanel is te koop bij parfumerie, of sommige filialen van de DA drogist.

2 opmerkingen:

  1. superfijne foundation :) had ook nog wel erg graag de pro lumiere willen proberen omdat ik wel van dewy foundations houd.. die heb jij ook toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja ik heb de pro lumiere! was mijn eerste chanel foundation. hij is erg fijn en mooi, al heb ik hem in het voorjaar gehaald. dus hij is nu op het randje van te donker of niet

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen