woensdag 16 november 2011

embryolisse lotion micellaire

iedere avond moet je het doen, je make up eraf halen. ook na die lange nacht in de discotheek of kroeg. ook al heb je er eigenlijk geen zin meer in. micelaire watertjes zijn de laatste tijd erg populair. het is makkelijk, haalt al je make up eraf, kan voor de ogen, lippen en je gezicht. ideaal toch? ook hoef je je gezicht niet na te spoelen met water. ik heb deze van embryolisse een tijd geleden aangeschaft om te kijken of dit zo ideaal is.
dit is de fles. het materiaal is plastic. dat is een pluspunt, zo valt hij niet snel kapot. ook de dop is prima, goed te doseren en hij sluit goed af. ik vind de fles wel wat apotheek achtig eruit zien. de geur is ook een beetje dokters achtig. niet echt een lekkere frisse geur, maar hij ruikt niet sterk gelukkig!  de fles bevat 250 ml. ik heb hem bij bybeautygloss.nl besteld. bij de webshops waar ze hem hebben heeft hij overal weer een wat andere prijs, maar het is niet heel goedkoop, maar duur ook niet. rond de 17 euro kan je verwachten.
eerlijk is eerlijk, hij haalt je make up er ontzettend goed af! je ogen zijn ontzettend snel schoon, je gezicht is echt heeerlijk snel schoon en je lippen ook! alleen waterproof mascara krijg ik er hiermee niet af. verder is hij echt ideaal! alleen als je per ongeluk langs je lippen likt, smaakt het ontzettend smerig!
op de geur en smaak na is dit echt een ideaal product!

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen