zaterdag 12 november 2011

eyes of the night; snelle uitgaanslook

laatst belde een vriendin mij op het laatste moment op of ik mee uitging. ja tuurlijk, leuk! maar ik lag in een joggingbroek op de bank, en ik had maar een half uur om me helemaal klaar te maken. tsja, dat wordt een snelle make up look. met name de oogmake up duurt bij mij vaak het langste, het moest dus snel, en simpel.
ik bracht gewoon een beetje foundation, poeder, bronzer en highlighter op mijn gezicht aan, tekende snel mijn wenkbrauwen bij, lipgloss nam ik mee, dat kan onderweg of op de wc ook wel en deze look maakte ik snel op mijn ogen.
simpel, maar toch net iets extra's dan alleen mascara en een lijntje toch?

ik heb toen ik mijn gezicht afpoederde ook mijn ooglid meegenomen voor een mooie matte egale basis. toen heb ik zowel onder als boven met een oogpotlood een lijn getrokken, een donkerblauwe oogschaduw met zilveren glinstertjes erover geblend, mascara op en klaar! vlug deze 2 foto's genomen (ik had er zelfs echt niet meer dan deze 2 gemaakt! ) en snel mijn haren en kleding, en de deur uit!

4 opmerkingen:

 1. Simpel, maar dit heeft toch net wat extra's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met je mooie lange en gekrulde wimpers!! tss :p x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bedankt.
  tsja tessa ik kan het niet helpen dat ik daarmee geboren ben :P

  BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen