zaterdag 12 november 2011

mac mineralize skinfinish natural give me sun!

mac mineralize skinfinishes staan erom bekend dat het glitterende poeders zijn, vaak blushes of highlighters. je hebt ook de mineralize skinfinish natural, dat is dan weer een matte huidkleurige poeder.
deze valt onder de natural soort. deze is bruin en mat, een bronzer dus! ik ben wel gek op bronzer, dat komt goed uit. er zit 10 gram in en hij kost volgens mij rond de 28 euro? ik weet het niet zeker hoor!
de poeder is helemaal mat. daarom kocht ik hem ook, met een matte bronzer kan je mooi shapen. de poeder is ook vrij zacht, hij is dus ook goed te blenden op je huid, zodat je niet 1 dikke streep hebt.

de kleur is bruin, maar toch een klein vleugje oranje op mijn lichte huid, niet heel erg gelukkig. als blush is hij dan alsnog erg mooi, om te shapen gebruik ik liever een minder oranje tint. verder vind ik het jammer dat hij wel wat los poeder in het doosje geeft als je er met een kwast overheen gaat, maar dat is bij veel mineralize producten van mac, omdat ze niet geperst maar gebakken zijn. mac is te koop bij de counters in de douglas of beijenkorf en bij de mac pro store.

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen