woensdag 28 december 2011

mijn everyday la

eerder had ik al mijn everyday spullen op mijn beauty kastje staan. maar dit werd al snel rommelig.
dit is mijn kast. hij is echt al ontzettend oud! ik ga denk ik al wel rond de 10 jaar zitten met deze kast. hij is gewoonweg ideaal. het is eigenlijk een comode. het blad bovenop is wel iets beschadigd, maar dat kan ook niet anders na 10 jaar. deze stond dus eerst ook nog vol met mijn kwasten en dagelijkse verzorgingsspulletjes!

nou, dit is dus mijn everyday la. het ziet er geordend uit  en het is snel en makkelijk in gebruik!

in het meest rechtse vakje liggen mijn tools.

hierin zitten wattenstaafjes, een borstel voor onder de douche die ik nooit gebruik, haha, een pakje reinigingsdoekjes, een douchekam, een scheermesje , mijn haarborstel en een groen bakje met dopjes. dopjes van mijn deodorant, haarlak, mousse etc, flessen die in principe prima zonder dop kunnen staan. dit werkt voor mij sneller, en het blijft netter. anders gooi ik altijd die dopjes overal neer als ik haast heb.

de bak ernaast is mijn haarverzorging.

kruidvat cremevoeding, al gebruik ik het als cremespoeling, the body shop rainforest shine shampoo, garnier fructis shampoo ( heb ik er na de tijd uitgehaald, 1 shampoo is genoeg), l'oreal studio line haarspray, deze lekt, ik kreeg sommige producten bijna niet meer uit mijn la dus die ging na de tijd ook weg, nivea mousse, taft gellac, elvital leave in, elvive masker en een keune gellie.
het valt op dat er geen serum meer in staat he? ik ben momenteel weer met een bepaalde kuur bezig zonder siliconen. als het goed uitpakt laat ik er meer over weten!
dan 2 kleine vakjes. de lichaamsverzorging en de gezichtsverzorging.

in het bakje lichaamsverzorging zit een desinfecterende handgel, chilly intieme wasgel, 8x4 deodorant, vogue deodorant, 8x4 deo roller, duschdas, scheergel en een body lotion van dove.
in mijn gezichtsverzorging zit oogmake up remover van l'oreal, een zeepje om mijn gezicht mee te wassen van embryolisse maar die bewaar ik in de pot van lush, een mini tonic van yves rocher, een dagcreme van shiseido, een serum van estee lauder, een oogcreme en een dagcreme van dior hydra life, een zonnebrand voor het gezicht en mijn favoriete dagcreme van lancome hydra zen. ik heb er maar wel een dagcreme uitgehaald, want 3 is niet nodig natuurlijk!

en het stukje make up.

dit zijn mijn kwasten die ik altijd gebuik. ik heb er nog wat, maar die gebruik ik bijna niet meer. 

een klein flesje brushcleanser van mac, een pompflesje met babyshampoo (dit is echt heel erg handig! als ik mijn kwasten wil wassen hoef ik niet te wachten tot die shampoo eindelijk bij de opening van de fles is, want zwitsal flessen kun je niet goed op kop zetten!) , 2 foundations van maybelline, 2 lipbalsems en een waterproof mascara van maybelline.

mijn mac oogschaduwpalette, mac prep and prime poeder, bobbi brown concealer, maybelline dream mat powder, 2 gelliners van mac, een puntenslijpertje, 3 pincetten (waarom?) een wenkbrauwpotlood van maybelline, een make up remover pen van revlon, en een mini kwastje 209 van mac.

dior rose diamond, dior amber diamond en de dior pop diamond. en mac dainty.

verder staat dit kleine ding ook nog bovenop de comode.

hier zit in: een dior bronzer in aurora, l'oreal telescopic carbon black mascara, clinique high impact curling mascara, urban decay primer potion, maybelline wenkbrauwgel, maybelline 24h foundation, ysl touche eclat, dior rose dentelle highlighter, too faced shadow insurance, maybelline linedefiner, mac oogpotlood, gosh oogpotlood, calvin klein wenkbrauwpotlood, een haarklipje en een wimperkruller van mac.

nou dat is wat er allemaal bij mijn everyday producten staat, erg veel, maar ik gebruik niet alles elke dag natuurlijk, maar deze producten gebruik ik iedere week wel, daarom staan ze er allemaal bij.

3 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien vind ik dit altijd ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. handig zo alles bij de hand he? :) vind het ook een echte tijdsbesparing

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja het scheelt echt enorm veel! alleen al het feit dat er ook maar 1 van de meeste dingen staat, dan hoef je niet te kiezen welke douchegel ofzo je pakt!

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen