donderdag 29 december 2011

favorieten 2011: haarverzorging

de favorieten voor mijn haar dit jaar zijn de volgende spullen:
als eerste een haarspray van nivea. ik gebruik hem elke dag, iedereen is fan van elnett, en ik vind elnett verschrikkelijk! mijn haar is er veel te zwaar voor, maar deze is sterk genoeg voor mijn haar, zonder dat het steenhard wordt! de mousse die erbij hoort is net zo fijn! ik gebruik deze altijd bovenop mijn haar en in mijn lok voor wat volume. geen siliconen, lekker luchtig, ruikt lekker, geeft genoeg stevigheid maar geen steenhard haar, top!
verder de straight and easy shampoo en conditioner van nivea die ik echt weer herontdekt heb. ja, heerlijk spul zeker voor de lage prijs!
de kerastase elixir ultime hadden jullie wel verwacht he? ik kan echt niet zonder dit goedje.
de chi iron guard is echt een goede hittebeschermer! 
en als laatste natuurlijk mijn ontzettend geweldige masker van l'oreal professionelle. de absolut repair, wauw hij werkt echt ontzettend fijn!

1 opmerking:

  1. Ik ben ook fan van de l'oreal professionnelle maskers, en k ga ook volgende keer eens een nivea haarspray proberen dan ;)

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen