zaterdag 10 december 2011

nivea long repair 1 minuut masker

ik ben gek op mijn haren verzorgen. het kan niet zacht, glanzend en lang genoeg zijn! ik ben daarom echt gek op haarmaskers. maar het lange inwerken stoort mij wel eens, daarom kocht ik dit 1 minuut masker.
een tube van 200 ml kost €5,99. dit is voor een haarmasker een normale prijs. er is ook vaak korting op nivea, dus dan kan je hem lekker goedkoper scoren.

de verpakking is erg handig. je hoeft er niet met je handen in, in de douche staat hij niet open, er komt zo geen water bij. het gat waar het masker uitkomt is klein, maar niet te klein. je kan er goed mee doseren. de dop sluit ook goed af. en ook erg fijn, een tube staat altijd met de dop naar beneden, dus je masker zit  gelijk bij de opening! je hoeft niet lang te wachten voor je er wat uit kan halen.

de beloftes. als je het niet kan lezen, even klikken!

de substantie.
het masker brengt makkelijk aan in je haar, je hebt niet heel veel nodig want het verdeelt makkelijk. je laat het een minuutje intrekken, en je hebt echt lekker zacht haar. weinig tot geen klitten. het ruikt lekker, wat mij betreft een prima 1 minuut masker!

1 opmerking:

  1. klinkt goed, ik heb pas eentje van aussie gekocht die ik vanavond ga testen :) x

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen