donderdag 26 januari 2012

douglas online shop

een hele tijd geleden, in oktober ofzo, heb ik een redelijke bestelling gedaan bij de douglas online shop. op het beautygloss forum was een meisje verdacht en heel overdreven enthousiast. ik had er zo mijn twijfels bij want ze dwong je nog net niet om te bestellen. maargoed, ik wilde graag een paar dingen hebben en ik hem maar 1 kleine parfumerie in het dorp hier, dus ik besloot een gokje te wagen, komen ze hun beloftes na? is het echt zo geweldig?
de beloftes toen der tijd waren
voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis.
boven de 35 euro gratis verzenden
2 testers naar keuze
de douglas kortingskaart geldt ook online

nou ten eerste kreeg ik geen korting met mijn douglas kaart. ik had het nummer ingevuld en er ging nergens 10 procent vanaf. dat viel al behoorlijk tegen. de testers naar keuze is deels waar, je mag zelf kiezen, maar je mag maar uit een stuk of 8 dingen kiezen, dus je kan niet letterlijk zelf beslissen wat je hebben wilt. het kopje verzenden boven de 35 euro is gratis klopt. dat komen ze netjes na. ik heb zelf toen der tijd bewust om 16.50 uur besteld en betaald, juist om te testen of ze hun belofte nakomen wat betreft voor 17.00 uur bestellen, volgende dag in huis. ik kreeg ook om 16.52 de bevestiging per email van mijn bestelling. maar ineens de volgende dag een mail van verzenden, en inderdaad pas de dag daarna mijn pakje, dus ook dat kwamen ze niet na. nog iets waar ik heel erg van schrok was, het kwam in een enorme verhuisdoos! 3 kleine doosjes make up en 2 testertjes. er zat een dun folietje douglas papier bij in gepropt, maar het was echt totaal niet stevig ingepakt! de doos rammelde heel erg, nee daar schrok ik nog het meeste van. het viel mij allemaal behoorlijk tegen, van zulke beloftes en zo'n grote parfumerie.

toch heb ik er een paar weken geleden nog 1 keer besteld, omdat ik bonnen had die aan de datum waren en ik woon gewoon niet dichtbij een filiaal zelf. ik besloot dit keer maar 1 oogschaduwpalletje te bestellen. ik vulde net als de vorige keer mijn kaartnummer in. oke verbetering! nu krijg ik wel 10 procent korting! ik moest ook alle enorm lange nummers van mijn bonnen invullen, om het bedrag eraf te laten gaan. ik had 3 bonnen, ik moest iedere code wel 3 keer invullen voor de site hem pakte! tegenvallertje, maar oke uiteindelijk deden ze het. weer mocht ik maar uit 8 dingen kiezen als tester. oke nu is de actie inmiddels, dat je altijd gratis verzenden hebt, ongeacht het bedrag. dat ging dus wel weer goed. en ik heb vroeg in de middag al besteld. ik kreeg om kwart voor 5 ongeveer een berichtje dat het verzonden was, en de volgende dag is het ook wel bezorgd. dus als je vroeg besteld kunnen ze het voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis wel waar maken. maar WEER kreeg ik een hele grote doos! er kunnen wel 10 van die oogschaduwdoosjes in, en er zit er maar 1 in met 2 mini testertjes! ik kan hier behoorlijk boos om worden, zo schud het onderweg enorm en gaat toch alles gewoon heel snel kapot?!
zo'n doos om 1 doosje met 4 kleurtjes oogschaduw..

in ieder geval je betaalt geen verzendkosten, de verzending is snel, mits je vroeg besteld. bestel je laat in de middag, maar nog wel voor 17.00 uur, kunnen ze hun belofte al niet waarmaken. je mag je testers kiezen, maar de keuze is heel erg beperkt. ze hebben wel verbetering gebracht, vroeger deed mijn kaartnummer het niet, tegenwoordig wel, voor 10 procent korting. douglasbonnen die je krijgt als je een bepaald aantal punten hebt kun je inwisselen, maar het duurt erg lang voor de site het nummer pakt. en de doos waar het in verpakt wordt is echt om te huilen. nee ik vind het geen aanrader en zal er niet snel meer een bestelling plaatsen. de enige reden dat ik dit deed was puur nog een keer om mijn bonnen op te maken. 15 euro gooi ik niet zomaar in de prullenbak. maar verder bestel ik hier dus echt niet meer! jammer, ik had meer verwacht van zo'n grote parfumerie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen