dinsdag 21 februari 2012

hurraw!

ik ben al een tijd op zoek naar lipbalsems zonder minerale olie. ik las over de hurraw lipbalsems en besloot er wat te proberen. ik hou ook wel van lekkere geurtjes aan een lipbalsem dus het leek me echt iets voor mij.
ik wist niet zo goed welke smaak ik wilde proberen dus ik koos black cherry, vanilla bean, coconut en night treatment.
ze kosten 4,95 per stuk en  bevatten 4,3 gram. iets duurder dan een lipbalsem van de kruidvat, maar deze bevatten geen minerale olie, en ze zijn gewoon prima te betalen.
de vorm van de sticks is heel apart, ze zijn ovaal. zo rollen ze niet van je tafel, zijn redelijk plat dus dat kan ook goed in je broekzak. gewoon, prima, al heb ik ook niks tegen een ronde stick hoor. de dopjes sluiten ook goed af, ze gaan niet zomaar los.

als je deze foto aanklikt zou je de ingredienten kunnen checken als je dat wilt.
de swatches, ze geven allemaal een heel licht glansje, en de black cherry ietsje een rode gloed.
ik zal even per smaak/geur een mini review geven.

black cherry: hij ruikt in ieder geval lekker naar kersen. ik herken deze geur ergens van, van een andere kersenlipbalsem denk ik. of een lipgloss. ik dacht eerst aan die van labello, maar nee, die is anders, ik vind die van labello iets lekkerder ruiken. deze ruikt ook heel lekker hoor, dat is het niet. hij geeft ook ietsje een mooie kleur aan mijn lippen.ik proef er verder niks aan.

vanilla bean: ik dacht gelijk oooo lekker vanille!!! hij valt alleen een beetje tegen. hij ruikt naar vanille, maar ik ruik er nog iets doorheen, ik kan het niet thuisbrengen. in het begin vond ik hem heel erg vies, toch nam ik hem juist mee, omdat ik hem dan wel moest gebruiken. toen begon ik er denk ik een beetje aan te wennen. nu vind ik hem wel goed te doen, al had ik hem veel lekkerder verwacht. ook hier proef ik eigenlijk niks.

coconut: hierbij dacht ik hetzelfde als bij vanilla bean, jaaaa lekker kokos!! en ja, deze was gelijk favoriet! de geur is echt lekker kokos, subtiel, niet overheersend maar wel echt kokos. ook deze smaakt niet echt ergens naar maar hij is echt favoriet.

night treatment: ik wist niet wat ik moest verwachten, er stond niet echt een omschrijving bij. ik trok hem maar gelijk open en rook eraan. bah diezelfde misselijkmakende geur als bij de vanille zit erdoorheen. en toen keek ik later en zag er ook opstaan blue chamomille vanilla. hij werkt trouwens wel echt geweldig. hij is het wat voller dan de andere lipbalsems. de geur valt me alleen een beetje tegen.

de werking van alle lipbalsems is goed. ze voeden heel goed en maken mijn lippen echt zacht. ze smeren ook heel makkelijk, ze glijden echt over je lippen. net of het gelijk een smeltend olie laagje op je lippen legt. volgens mij gebeurt dat ook wel degelijk, ze moeten tussen de 4 en 27 graden bewaart worden. nadeel, ik weet niet of ik ze nog in mijn broekzak durf te stoppen. op het smeltgevaar na zijn het in ieder geval hele fijne lipbalsems! ze werken echt erg goed

1 opmerking:

  1. Ik was er ook al benieuwd naar, zou misschien de cherry wel willen bestellen maar moet nog even kijken want ik wil niet voor 1 ding bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen