dinsdag 20 maart 2012

winactie pasen 2012!

het lijkt mij erg leuk om een keer een winactie te houden. ik ga niet vragen om me te volgen op sites als twitter/facebook/hyves, dat vind ik zo'n ongelooflijke onzin, nee ik wil dat je er ook werkelijk iets voor doet! wat moet je doen?
maak de ultieme look voor pasen 2012. je mag je omtoveren tot paashaas, kuiken, paasei, of gewoon een normale look speciaal voor pasen. kortom, alles mag! maak hier een of meerdere foto's van en laat mij weten waarom dit de ultieme paaslook 2012 is. het gaat overigens met name om de geszichtsmake up, als jij je nagels wilt lakken tot paaseieren mag dat wel, maar met alleen je nagels win je niet! er moet ook een foto van de gezichtsmake up bij zitten!
heel leuk, maar waar doen we dit nou voor? nou, hiervoor:
een leuk make up pakketje! alle producten zijn overigens nieuw
de inhoud is:
mijn all time favoriete lipstick van chanel: rouge coco 05 mademoiselle. een kleur die bij iedere huidskleur staat! hij is heel mooi mits je hem durft te dragen!
maybelline lash stiletto mascara in het zwart.
labello angel star. erg leuk voor mensen die overdag bijvoorbeeld de chanel lipstick niet durven dragen, deze is roze met kleine glinstertjes
een rimmel oogpotlood in het zwart.
en een catrice blush in raspberry ice cream
je mag je look sturen naar kimmiejjjjj@gmail.com . meedoen kan tot en met vrijdag 6 april (goede vrijdag) 20.00 uur. de winnaar krijgt bericht via email op maandag 9 april (2e paasdag). de winnaar moet wel binnen 2 dagen reageren op mijn email, anders kies ik een andere winnaar.
vragen mogen gesteld worden in de comments! winactie is geldig voor nederland en belgie.
ik hoop dat jullie het leuk vinden en veel succes!

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN, JE KAN NIET MEER MEEDOEN.

2 opmerkingen:

  1. Oooh wat leuk haha! Ik zal eens kijken of ik dit durf :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh wat een leuk pakket! helaas wil ik niet met mn kopje op internet,dus kan niet meedoen srry :(

    BeantwoordenVerwijderen