zaterdag 28 april 2012

diorskin nude tan healthy glow enhancing powder 002 sunlight

iedere zomer komt dior met een mooie limited edition make up lijn. ook dit jaar. ik heb een groot zwak voor dingen als bronzers, blushes en highlighters, zeker als ze in een prachtige verpakking zitten, met een geweldig printje in de poeder zelf. nouja, je kent dat wel natuurlijk! een hoog hebben hebben hebben gehalte dus. zo gedacht, zo gekocht. nouja. ik wilde alles hebben hebben hebben..
het doosje. typish dior. mooi. luxe gevoel!!
in het doosje zitten 2 fluwelen hoesjes. 1 voor om de poeder, deze is anders dan normaal! normaal is het open aan de bovenkant, nu zit er een flap omheen zoals bij een toilettasje. om de mini kabuki zit ook een hoesje. het ultieme luxe gevoel, haha.
dit is de kabuki, hier heb ik ook de poeder mee geswatched. hij is erg zacht stevig genoeg om ermee te werken en gewoon ideaal voor onderweg of op vakantie. thuis pak ik liever mijn gewone kwasten, maargoed, hij is mooi klein om mee te nemen en daarvoor werkt hij super.
en het doosje van de poeder zelf. mooi mooi mooi mooi!! hij doet me wel erg denken aan de najaarscollectie van dior van 2011. de poeder bevat 10 gram en kost 52,50 zonder korting. maar eigenlijk krijg je altijd wel korting.
de kleur 002 sunlight zat vorig jaar niet in de collectie. deze heeft net ietsje meer kleur dan aurora. erg mooi, zeker voor als ik iets meer kleur heb in mijn gezicht in de zomer.
ietsje meer kleur, maar nog altijd lekker subtiel! ook met de kabuki aangebracht dus zo zou het ook ongeveer op je gezicht zijn. ik vind het erg mooi! heel natuurlijk! hij mag duur zijn, het is ook wel een hele mooie poeder!

2 opmerkingen:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen