zondag 29 april 2012

primark beauty 4 in 1 deep facial cleansing wipes

ik ben zelf eigenlijk nog nooit bij de primark geweest. ik vind de winkel gewoonweg niet bijzonder genoeg om zo ver voor te reizen. in mijn secret santa pakje van afgelopen kerst kreeg ik dit pakje reinigings doekjes van mariska! ik gebruik lang niet elke dag zulke doekjes. ik vind ze wel superhandig om in huis te hebben voor na een avondje stappen, of om swatches mee weg te halen.
de verpakking is opvallend roze! er zitten 25 doekjes in een pakje. je kan ze, naar wat ik gehoord heb, alleen per 2 pakjes kopen voor 1,50. spotgoedkoop dus.
de doekjes zijn gewoon, normaal. wel stevig van kwaliteit. ze ruiken naar iets wat ik ken. ik kan de geur alleen niet thuisbrengen. volgens mij zit er wel aardig wat parfum in. de ingredienten kan ik alleen niet vinden!
ze halen mijn make up er prima af, op waterproof mascara na. ze irriteren mijn huid niet als ik ze af en toe gebruik, maar als ik ze een aantal dagen achter elkaar gebruik voel ik het toch hier en daar wat prikken.
het zijn prima doekjes om af en toe te gebruiken, en ze zijn al helemaal geweldig om swatches mee te verwijderen!| en zeg nou zelf, als je veel swatches maakt heb je aardig wat nodig. en dan is 50 doekjes voor 1,50 natuurlijk geen geld!

3 opmerkingen:

  1. Haha wat leuk om te zien! Ik vind het ook niet slecht! De witte doekjes zijn nog iets beter. Fijn dat je ze gebruikt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond ze voor mijn huid toch wat te hard, voor swatches idd ideaal! Ik ben wel van plan de witte pakken nog eens te testen, die zijn voor de gevoelige huid dus misschien milder :)

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen