woensdag 1 augustus 2012

revlon colorburst lip butter sweet tart

in mijn secret summer pakje zat een revlon lipbutter. leuk! ik heb hem nu een paar dagen gedragen en laat mijn mening erover los.
de verpakking is heel leuk. de dop schijnt iets door en is leuk roze met aan 2 zijkanten een ruitjes patroon, de andere zijkanten zijn gewoon glad. er zit 2,55 gram in, en ik weet dus niet exact wat hij kosten moet, omdat ik hem gekregen heb. op internet kom ik 10,50 tegen als prijs.
dit is dus de kleur sweet tart. lekker vrolijk roze! op de verpakking staat dus lipbutter, dus hoeveel kleur eraf kwam was voor mij echt een raadsel!
best veel! het doet mij een beetje denken aan die shiny lipsticks! ook op de lippen ziet hij er mooi en glanzend uit met een kleurtje!
de stick smeert lekker uit, heel zacht als een balsem. lekker verzorgend ook. hierdoor moet je wel vaker bijwerken maar op zich is dat met alle shiny lipsticks wel zo. de lipstick heeft niet echt een geur, dat is ook wel fijn. ik ben er heel erg blij mee en zeker in de zomer zal ik hem regelmatig dragen!


2 opmerkingen:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen