zondag 26 februari 2012

wishlist update

soms plaats ik een wishlist, hals over kop, en vergeet ik nogal wat. dat was vorige maand ook het geval. ik plaatste deze lijst.
een aantal dingen heb ik hier al van gekocht, zoals de chanel handcreme, de dior clutches en de maybelline masterprecise eyeliner. mijn wishlist voor nu is:
nog steeds wil ik deze flesjes van chanel, de gewone chance en de chance eau tendre, ik kreeg een tester van chance eau fraiche maar dat is toch niet echt mijn geur.

rouge coco shine lipsticks! jaaa ik wil ze heel graag, meerdere! sowieso boy en aventure!

ook de sublime de chanel wil ik nog graag uitproberen.

naked 2 moet ik echt hebben! helemaal mijn kleuren!

deze primer lijkt me superfijn!

ik heb hier vorige week al naar gekeken bij de kruidvat, hij was er nog niet. dit lijkt me echt leuk spul! een foam foundation!

ik wil erg graag wat van moroccanoil proberen. ik denk de shampoo en conditioner, maar misschien neem ik wel een travel size pakketje.

deze creme wil ik  misschien kopen, ik ben er nog niet over uit. hij voedt mijn huid geweldig, maar hij is wel anti rimpel. ik weet het nog niet!

deze facewash ga ik 100% zeker opnieuw kopen!ik heb hem volgende maand al een jaar en nu is hij bijna op! echt een geweldig product!

ook dit masker moet ik echt opnieuw hebben voor hij helemaal op is! wat een wonderproduct! wauw!

verder zit ik te denken aan een nieuwe camera, al doet deze het prima, soms krijg ik wel hele mooie foto's, soms krijg ik het ook echt niet voor elkaar wat ik ook doe. deze hou ik in ieder geval sowieso voor als ik leuke uitjes maak, hij is erg klein, kan overal in mee en is verder prima.

volgens mij is zo mijn wishlist helemaal compleet!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb dat laatste masker denk ik gewonnen! zal hem binnenkort wel binnen krijgen. K heb momenteel een kleine wishlist moet ik zeggen, heb mijn artikel erover ook al vooruitgeschreven

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat masker is echt heaven! serieus het beste masker wat ik ooit gehas heb

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen